Portálhírek

Fris Ferenc: 2019 Óévzáró és 2020 Újévi köszöntő

Fris Ferenc: 2019 Óévzáró és 2020 Újévi köszöntő

Fris Ferenc írta időpontban
Válaszok szám: 0
Kép

Kedves barátaim, harcművész társaim, mesterek, tanítványok, szülők, és támogatóink!

Fontos bejelentéssel szeretnék jelentkezni most, a 2019 es Óév zárásaként és egyben a 2020 Újév köszöntőjeként:
Úgy tanulom Mestereimtől, hogy akkor vagyok szinkronban és tudok hatással lenni másokra, HA amit gondolok, amit érzek és amit cselekszem ugyanaz:

Ezért jelentem most be, hogy 3 év felkészülés után

2020-tól az USHIRO Karate szakmaiságának elsajátításán és egyben a magyarországi meghonosításán fogok dolgozni teljes szívvel!

Egyben örömmel hozom hírként, hogy újra sikerült elnyerni a bizalmat és hazánkat választotta Kenji Ushiro Sensei és a vezetőség a jövő évi őszi európai nyílt szemináriumának helyszínéül.

Írjátok fel a naptáratokba: 2020 október 17-18, Budapest, a további részletek nemsokára. ( https://www.uk-jj.com/event-e )

Az idei 2019 es hazai képzésének végén Ushiro Sensei elismeréssel nyilatkozott és rendkívüli tetszését fejezte ki mondván: "Lenyűgözi ez az ország ami ennyire tiszteli a tradicióit, és szeretné ha az Ő tradicionális Karate-ja itt meghonosodna" Erre válaszoltam, hogy "állok elébe a kihívásnak"

A rendszeres Európai központi képzése Berlinben, 2020 június 20-21. e-i hétvégén lesz, amely adja az alapot majd az őszi programhoz.
Úgy gondolom, hogy egy nagyon komoly szellemi utat mutató, de közben elképesztően gyakorlatias harci-művészet (és életmód) úttörő munkáját vállaltam magamra itthon, -bizony sok lemondással az eddigi státuszaimról-, de érzem, hogy ezzel teszek jót magam, családom és a követőim számára is a jövőben.

Most csak röviden a döntéseim következményeiről:
-Klubom: a full-kontakt karate szakmai munkájának vezetését átadom Váczi Zoltán Senseinek,
-Talentum Program: az eddig felhalmozott tudásanyagot átértékelem és a „KARATE és KI” alapelveinek fényében folytatom tovább, mozgás-fejlesztő és életmód programként.
-Szakmai napok: a fentiek tükrében átalakítom és a saját továbbképzéseim mentén, -természetesen- ahová meghívtok és egyeztetünk időben, szívesen megyek tudásmegosztás jelleggel
-Online megjelenés: folyamatosan alakítom át, és teszek közzé olyan tudásanyagokat, amelyek megfelelnek ezen alapelveknek
-Ushiro Karate képzések: első időszakban sokat utazom, főleg európai képzésekre, és kaptam meghívást japánba a Sensei-hez is első félévben. Ezek alapján fokozatosan fogok tartani itthoni nyílt napokat, hogy a tanultakat meg tudjam osztani azokkal, akik jelentkeznek erre.

Ehhez az úthoz várom a nyitott érdeklődőket, akár tanítványként akár mentoráltként szeretnének követni, és egyben a támogatókat is a közös céljaink eléréséhez,
Teljes szívemből kívánok mindenkinek a saját útján Sikerekben Gazdag Újévet 2020 ra!
HAI! Arigato
Fris Ferenc
#UshiroBudapest

.



Címkék: